top of page

Mette Solberg 

Gestaltterapeut MNGF og yogalærer E-RYT 500 

MS.jpg

Mette Solberg tilbyr individuell samtaleterapi og gruppeterapi for ungdom og voksne. Hun tilbyr også små yogagrupper og en til en yoga.

Jeg er utdannet gestaltterapeut MNGF ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Jeg er utdannet yogalærer fra Nordiska Yogainstitutet i Stockholm med fordypning i blant annet terapeutisk yoga. Jeg er registrert 500 E-RYT gjennom Yoga Aliance. 

Fokus

Jeg er opptatt å møte deg «der du er» med en ikkedømmende og nysgjerrig holdning. Med dette som utgangspunkt tar vi steg for steg sammen videre. Jeg tror på at du har alle de ressursene som trengs inni deg, min oppgave er å støtte deg i å komme i kontakt med dem. Å komme i kontakt med indre ressurser kan igjen føre til at du opplever å ha kontrollen på livet ditt, at du kan stå mer stødig i både motgang og medgang.

 

Samtaleterapi

Kommer du til meg i samtaleterapi bruker vi først og fremst selve samtalen som verktøy. Du kan få hjelp til å håndtere vanskelige følelser og tanker. Samtalen kan bli et trygt rom der det er plass til deg og dine problemer. Et sted hvor du gjennom økt bevissthet kan se nye muligheter, finne nye strategier, utvikle kompetanse eller bare få støtte og empati for situasjonen du står i.  Med videreutdannelse innen traumeterapi kan jeg også støtte deg og lære deg teknikker for selvregulering og til å få mer kontakt med ressursene som finnes i kroppen.  

 

Yoga

Kommer du til meg i en til en yoga bruker jeg mye tid første timen på å kartlegge hva du trenger og ønsker å få ut av yogaen. Ut fra det skreddersyr jeg timene etter dine ønsker, din kropp og ditt nervesystem. Du ønsker kanskje mer kontakt med kroppen og pusten din eller kanskje du ønsker å finne mer ro. Noen kommer også til meg for å lære å stå på hode, andre er nybegynnere og ønsker en grundig innføring i yoga, noen ønsker å bli mykere, sterkere og smidigere. Jeg har over 20-års erfaring med yoga og tilpasser timen etter ditt behov. Du er velkommen uansett nivå eller erfaring.

Erfaring

Jeg har over 15-års erfaring fra arbeid med å veilede og støtte mennesker i ulike prosesser både individuelt og i gruppe. Jeg jobbet blant annet på NAV tiltaket Mestring og Arbeid i 5 år, et tiltak rettet mot mennesker med psykiske utfordringer som står utenfor arbeidslivet. Der ledet jeg daglig 10 ukers gruppeprosesser og hadde også individuell oppfølging av deltagere. Jeg har også jobbet med en til en yoga i egne lokaler på StudioDay Majorstua siden 2013. Her har jeg hatt i gjennomsnitt 10 kunder i uken og har opparbeidet meg mye erfaring med å støtte individer med ulike behov og utfordringer og til finne mer ro, styrke og balanse i sin egen kropp. Gjennom årene har jeg også ledet en rekke workshops, yogakurs, retreats og har i tillegg en yogalærerutdannelse i Bergen sammen med dyktige kollegaer. Jeg har hatt egen praktisk som gestaltterapeut siden 2015.

 

Som 19 åring startet jeg med meditasjon og yoga og har hatt en jevnlig egenpraksis siden den gang. 

Jeg har samboer og to nydelige sønner.

 

Jeg er medlem av Norsk gestaltterapeutforening (MNGF) og er forpliktet til å følge foreningens  krav til veiledning og etiske retningslinjer om taushetsplikt og behandling av klientens opplysninger.


Ta gjerne kontakt med meg for en avtale. 

Du finner mer informasjon på min nettside mettesolberg.no

Min personvernerklæring 

bottom of page