top of page

Nina Braun

Gestaltterapeut under utdanning

NinaBraun-web.jpg

Nina Braun tilbyr individualterapi og samtaler for voksne. Hun er terapeut under utdanning.

Jeg er tredjeårs gestaltterapeut NGF under utdanning ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, og tar imot klienter som en del av utdanningen. Som medlem av Norsk gestaltterapeutforening går jeg regelmessig i veiledning til NGF-godkjent veileder, og følger NGI sine retningslinjer for studentpraksis.

 

På NGI har jeg også gjennomført toårig Gestaltcoachutdannelse og ett års fordypning i Relasjonsledelse i Organisasjoner. Tidligere utdannelse har jeg innen organisasjon og ledelse fra BI og arbeidserfaring fra bransjer som IT, konsulentvirksomhet og økonomi/finans.

Fokus

Jeg er opptatt av å møte andre med et åpent sinn, og med nysgjerrighet for hvem du er.  Min drivkraft som terapeut er min interessere for samspillet og relasjon mellom oss, og hvordan vi påvirker og påvirkes av hverandre. Når vi sammen utforsker reaksjoner, handlinger og følelser i møte med andre, kan dine muligheter for valg, endring og vekst komme frem. Å bli klar over hva som «er» og hvilke valg du har, kan lede til overskudd og økt livskvalitet.

Erfaring

Fra næringslivet har jeg lang erfaring som leder og coach, og i dag jobber jeg mye med teamutvikling og psykologisk trygghet i grupper. Som gestaltcoach og terapistudent har jeg erfaring blant annet fra tema som stress, utbrenthet, mobbing, bedragersyndrom, lav selvfølelse og vanskelig relasjoner.

Jeg er studentmedlem av Norsk gestaltterapeutforening og er forpliktet til å følge foreningens krav til veiledning og etiske retningslinjer om taushetsplikt og behandling av klientens opplysninger. 

Jeg er akkreditert medlem av Gestalt Praktiserende i Organisasjoner (GPO).

 

Jeg tilbyr timer til terapi mandager og torsdager mellom 17.00-21.00, og har gunstige priser.

Jeg er gift og har to voksne sønner og en datter i barneskolen.

​Ta gjerne kontakt med meg på e-post eller på mobil  9750 7317.

 

Min personvernerklæring

bottom of page