top of page

Tone Seppola

Gestaltterapeut under utdanning

tone_seppola_stortjpg

Tone Seppola tilbyr individualterapi og samtaler for voksne. Hun er terapeut under utdanning.

​Jeg er gestaltterapistudent i praksis ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og tilbyr terapi og samtaler for voksne. Jeg har bakgrunn som pedagog og veileder.

Fokus

Det å gå i terapi kan for noen være ukjent og krevende, og for andre kan det være kjent og lettere. Uansett om du er ny i terapi eller ikke, så ønsker jeg å møte og støtte deg der du er.

Mitt fokus er at du føler deg trygg i terapirommet slik at vi sammen kan jobbe med det som er utfordrende i din hverdag. Mennesker kommer i terapi av ulike grunner og med ulike tema. Det kan være en stor krise i livet eller mindre hendelser og episoder som gjentar seg. Det som er felles er at det er noe som er vondt eller vanskelig og man ønsker en endring. Ved å undersøke dette gjennom samtaler eller øvelser kan du bli mer bevist på hvordan du påvirkes og hvordan du påvirker andre. Dette kan gi deg en ny forståelse av situasjonen, flere valgmuligheter eller et større handlingsrom.

Erfaring

Jeg har erfaring i å jobbe med mennesker som har ulike utfordringer knyttet til relasjoner eller jobb. Fire områder jeg er særlig opptatt av er relasjoner/parforhold, utbrenthet, long covid og kronisk smerte. Jeg er opptatt av å være faglig oppdatert og har selv deltatt på flere kurs og faste samtalegrupper med ulike tema. Tidligere har jeg jobbet som prosjektleder med ansvar for opplæring og kommunikasjon. Jeg har også arbeidet som jobbveileder i en inkluderingsbedrift. 

 

Opprinnelig kommer jeg fra Finnsnes i Senja kommune, er 50 år og har bodd i Oslo i over 30 år. Jeg er gift, mamma til to døtre og matmor til en hund som heter Satski. Satski er en rolig og allergivennlig australsk cobberdog som kan bli med i terapirommet for de som ønsker det. Kreativitet og kunst, særlig keramikk har alltid vært en stor og viktig del av mitt liv. Jeg er utdannet lærer i design og håndverk, har tatt PPU og master i yrkespedagogikk.

 

​Jeg er studentmedlem av Norsk gestaltterapeutforening og er forpliktet til å følge foreningens krav til veiledning og etiske retningslinjer om taushetsplikt og behandling av klientens opplysninger. 

 

Jeg tilbyr terapisamtaler til gunstige priser, både fysisk og digitalt. Tilgjengelige fysiske timer er torsdager på dagtid fra kl. 09.00 til 15.00. Digitale timer og timer på ettermiddag/kveld kan avtales på telefon eller e-post.  

 

Ta kontakt på e-post eller på mobil 91580224.

Min personvernerklæring

bottom of page