top of page

Kurs i bekymrings-mestring

trist-mann-KBM.jpg

På Kurs i bekymringsmestring får du verktøy og strategier til å mestre bekymringer, stress,og uro. Kurset har dokumentert effekt og kan hjelpe deg til en mer avslappet hverdag. 

«Kurset har vært til stor hjelp for meg. Jeg er blitt et mye roligere menneske. Jeg har kommet mer i kontakt med meg selv.»

Deltaker på Kurs i bekymringsmestring

​Hvordan kurset gjennomføres 

Kurs i bekymringsmestring består av 10 undervisningssamlinger. Hver av disse samlingene varer i 2,5 timer. Det er en oppfølgingssamling 1 – 2 måneder etter fullført kurs. I tillegg til samlingene som består av undervisning i plenum får du ukentlige hjemmeoppgaver. I kursperioden har du også mulighet til å få individuell oppfølging fra oss via e-post eller telefon. Du får din egen arbeidsbok som brukes aktivt gjennom hele kursperioden. 

 

Symptomene minker

Deltakernes symptomer blir målt ved hjelp av standardiserte tester før kurset, ved siste undervisningssamling og på oppfølgingssamlingen. Tidligere deltakere viser nedgang i generelt symptomtrykk, angstsymptomer, depresjonssymptomer og i spesifikk bekymringsaktivitet. Deltakerne opplever at nedgangen i symptomer fortsetter etter at kurset er over.

Virksom hjelp

Kurset bygger i hovedsak på prinsipper fra metakognitiv terapi, som handler om hvordan vi forholder oss til tankene våre, og mindfulnessbaserte terapier, som handler om å være til stede her og nå, med vennlighet og aksept. Det er også viet god plass til følelsene våre, med innslag fra blant annet emosjonsfokusert terapi. Kurset er integrativt og har med seg elementer fra flere ulike terapeutiske retninger. 

Kurset er utviklet av psykologene Serina Pedersen Vorland og Eirik Jørgensen Sollie. Målet med utviklingen av kurset var  å kunne tilby virksom hjelp av høy kvalitet for personer med angst og stressrelaterte plager. 

Praktisk informasjon

Tidspunkt: Mandager kl. 18.00-20.30 eller torsdager kl. 10.00-12.30 med oppstart mandag 6. februar og torsdag 9. februar.  

​Hvis datoene ikke passer og du ønsker å være med på et annet tidspunkt ta kontakt med oss på info@roaterapeutene.no, så får du informasjon når det kommer nye datoer. 

Vi møtes totalt 11 ganger á 2,5 timer, den siste samlingen setter vi opp 1-2 måneder etter fullført kurs. 

Pris: 6875 som betales ved påmelding. Påmeldingen er bindende. Inkludert i prisen er kursboken.

Påmeldingsfrist 01.02.2023

 

 

 

KursledereUlrikke Moen og Carina Henske, begge er sertifiserte kursholdere for Kurs i bekymringsmestring og gestaltterapeuter MNGF.
 

Har du spørsmål ta kontakt med oss på info@roaterapeutene.no

Sted: Samfunnshus Vest på Røa, Tore Hals Mejdells vei 8, 0751 Oslo

Linje 2 Østerås stopper rett ved Samfunnshus Vest.
T-banen bruker 9 minutter fra Majorstuen. Kommer du med bil er det parkering rett utenfor.

 

​ 

bottom of page