top of page

Olga Bylinsen

Gestaltterapeut under utdanning

Olga-2.jpg

Olga Bylinsen tilbyr individuell samtaleterapi for voksne og foreldreveiledning. Hun er terapeut under utdanning.

​Jeg er en psykolog med mastergrad, og er gestaltterapeut under utdanning i 4. studieår ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Som en del av min utdanning tar jeg imot klienter. Jeg går regelmessig i veiledning til NGF-godkjent veileder, og følger NGI sine retningslinjer for studentpraksis.

Fokus

Som person er jeg preget av et positivt menneskesyn, og jeg legger vekt på å se muligheter fremfor begrensinger. Jeg er opptatt av å møte mennesker der de er i livet «nå», og å se mennesket som menneske uten fordømmelser og forestillinger basert på deres livserfaringer eller bakgrunn.
 

For meg er det viktig at terapirommet er et trygt sted, hvor vi kan være åpne og utforske det som måtte dukke opp. Gjennom terapi arbeider jeg med å øke bevisstheten om egne handlingsmønstre og utforske flere valgmuligheter, enten det er i en krisesituasjon eller i ønsket om endring.

Erfaring

Min yrkeserfaring omfatter veiledning og støtte til enkeltpersoner og grupper i ulike prosesser og utfordrende livssituasjoner. Jeg har erfaring fra arbeid innen helse og omsorg med mennesker med psykisk utviklingshemming, innen psykisk helse, og jeg jobber for tiden med et prosjekt rettet mot flyktninger som har opplevd traumatiske hendelser. Jeg er også sertifisert foreldreveileder, og holder foreldreveiledning i grupper.

 

Min spesifikke kompetanse inkluderer arbeid med temaer som angst, depresjon, stress, utbrenthet, livskriser, kjærlighetssorg, samlivsbrudd og utfordrende relasjoner.

 

Jeg tilbyr terapisamtaler digitalt eller fysisk, og vi kan snakke på norsk, ukrainsk og russisk. Mine tilgjengelige timer er i ettermiddager mellom kl. 17.00-21.00 på virkedager og lørdager mellom kl. 11.00-16.00. Jeg har også gunstige priser.​

Personlig er jeg skilt og har en sønn i barneskolen.

Ta gjerne kontakt dersom du føler at mine tjenester kan være til hjelp for deg. Du kan kontakte med på e-post elle på mobil 99870072.

 

Jeg ser frem til å møte deg.

Min personvernerklæring

bottom of page