top of page

Line Meidell

Gestaltterapeut under utdanning

Line.jpg

Line Meidell tilbyr individualterapi og samtaler for voksne og ungdom. Hun er terapeut under utdanning.

Jeg er student på Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. Jeg har nå begynt mitt tredje år. Tidligere har jeg jobbet med kommunikasjon i over 23 år.

Fokus

Jeg er åpen for et møte med deg - der du er i livet ditt. Jeg har stor tro på å gjøre nye veivalg. Jeg ønsker å støtte deg og utforske hvor du er, sammen med deg. Slik at du blir mer oppmerksom og til stede i ditt tanke- og handlingsmønster. Jeg er opptatt av det som skjer mellom oss - her og nå. Kroppslige erfaringer, følelser, tanker og sanseinntrykk. Hva du gjør og hvordan du gjør det i samspill med andre. Hvordan du påvirker og påvirkes av andre. Erfaringer fra fortiden kan dominere livet ditt nå. I terapi kan du få gjennomarbeidet tidlige erfaringer, for å kunne gå videre og rydde opp.

Erfaring

Jeg har lang kunnskap i å jobbe med forskjellige type mennesker og er vant til å håndtere stress, konkurranse, arbeidspress og nedstemthet.  Samtidig har det har vært viktig for meg å fremdyrke smil og latter i hverdagslivet. Jeg har egenerfaring som pårørende til alvorlig syke.

 

Jeg har jobbet mange år som prosjektleder i reklamebransjen og dekorasjonsansvarlig hvor jeg ledet ulike team. Jeg har også jobbet som frivillig støttekontakt for ungdom i Røde Kors.

 

Jeg er studentmedlem av Norsk gestaltterapeutforening, og følger foreningens krav til veiledning og etiske retningslinjer om taushetsplikt og behandling av klientens opplysninger.

 

Jeg har fra tidligere utdannelse innen markedsføring. Først Westerdals som dekoratør, videre NMH-markedskandidat og Handelshøyskolen BI med fordypning i merkevarebygging og produktutvikling.

 

Jeg er 55 år, er gift, har to tenåringer og en 2 år gammel Cocker Spaniel. Han heter Jappi.

​Ta gjerne kontakt med meg for en avtale. 

 

Min personvernerklæring

bottom of page